Rotavdrag

När du anlitar mig för mina tjänster har du som privatperson möjligheten att nyttja rotavdraget. Detta innebär att du får en skatteavdrag på priset för arbetskostnaden, vilket gör att du inte behöver betala fullt pris för tjänsterna. Om du vill få mer information angående detta kan du ta kontakt med mig så hjälper jag dig.

Jag som arbetar på det här företaget heter Jimmy Jepsson, och jag har arbetat inom det här området ända sedan barnsben. Det har gjort att jag under åren som har gått har kunnat samla på mig en hel del erfarenhet, samtidigt som jag har kunnat lära mig sådant som hjälper mig mycket i mitt arbete. Jag driver ett företag som är perfekt för dig att anlita när du behöver professionell hjälp inom bland annat lantbruk, skogsskötsel eller Trädgårdsskötsel i Tollarp med omnejd.

Jag lägger stor vikt vid att ha en god kontakt med kunden, och det gör jag på grund av att det markant ökar mina chanser till att göra kunden nöjd. Jag drivs av att kunna erbjuda kvalitativa tjänster, och därför försöker jag alltid arbeta med att förbättra tjänster så väl som kundservice. Om du har frågor eller funderingar angående min verksamhet är du välkommen att kontakta mig för mer information. Jag ser fram emot att stå till tjänst för dig!

Kontakt

adress
Sönnarslövsvägen 198-15
29891 Tollarp
telefon
073-4386937
e-post
jimmy_jepsson@hotmail.com