Om Mig

När du kommer hit till Jimmy Jepsson kan du vara säker på att du får kunnig, kompetent och kvalitativ hjälp. Jag har funnits inom den här branschen sedan jag var en liten grabb, och under åren har jag kunnat samla på mig stora mängder kunskap och erfarenheter som varje dag hjälper mig i mitt arbete mot målet att göra varje enskild kund så nöjd som möjligt.

Jag lägger stort fokus på att kunna ha en god kontakt med mina kunder för att på så sätt öka mina chanser att göra kunden till freds med de resultat som jag levererar.

Om du vill få mer information om mig eller mitt företag är du välkommen att kontakta mig. Jag svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha!

Mina behörigheter

Tung lastbil och släp
Lastmaskin – lasta & lossa 
ADR – styckegods & explosivt gods
Lastbilsmonterad kran
YKB för lastbil
Sprutcertifikat inom lantbruk
Motorsåg A och B
Arbete på väg
HLR
Digitalt färdskrivarkort till lastbil
Fler utbildningar pågår.

Jag som arbetar på det här företaget heter Jimmy Jepsson, och jag har arbetat inom det här området ända sedan barnsben. Det har gjort att jag under åren som har gått har kunnat samla på mig en hel del erfarenhet, samtidigt som jag har kunnat lära mig sådant som hjälper mig mycket i mitt arbete. Jag driver ett företag som är perfekt för dig att anlita när du behöver professionell hjälp inom bland annat lantbruk, skogsskötsel eller Trädgårdsskötsel i Tollarp med omnejd.

Jag lägger stor vikt vid att ha en god kontakt med kunden, och det gör jag på grund av att det markant ökar mina chanser till att göra kunden nöjd. Jag drivs av att kunna erbjuda kvalitativa tjänster, och därför försöker jag alltid arbeta med att förbättra tjänster så väl som kundservice. Om du har frågor eller funderingar angående min verksamhet är du välkommen att kontakta mig för mer information. Jag ser fram emot att stå till tjänst för dig!

Kontakt

adress
Sönnarslövsvägen 198-15
29891 Tollarp
telefon
073-4386937
e-post
jimmy_jepsson@hotmail.com