Tjänster

Lastbilschaufför

Om du behöver hjälp av en lastbilschaufför är du välkommen att ta kontakt med mig så hjälper jag dig.

Traktorförare & djurskötsel

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med både djurskötsel och med att köra traktorer.

Skog & trädgård

Jag har möjlighet att utföra kvalitativa tjänster inom både skog och trädgård.

Sedan barnsben har jag hjälpt familj, släkt och vänner med olika arbeten som har med trädgården att göra, och jag har även haft möjligheten att arbeta inom parkförvaltningen i Kristianstad kommun under en säsong. Som ung fick jag hjälpa en granne med gård med jordbruket och att sköta om djuren som fanns i stallet som fanns på gården. Önnestadsgymnasiet lade grunden för min utbildning inom lantbruk och djurskötsel, och därefter studerade jag på YrkesAkademin i Hässleholm under en period då jag även tog körkort för både lastbil och släp.  Under åren har jag kunnat hjälpa till på en mängd olika gårdar och maskinstationer med ett stort antal olika sysslor. Allt detta gör att jag nu kan erbjuda mina kunder kvalitativa och professionellt utförda tjänster som ger högkvalitativa resultat. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar angående de tjänster jag erbjuder.

 

Priser

Trädgård
Startavgift för utkörning: 200kr + moms
Trädgårdsarbeten: 150kr/timme + moms
Extra kostnader kan tillkomma vid behov av maskiner för trädgårdsskötsel

Skog
Startavgift för utkörning: 200kr + moms
Skogsarbeten: 250kr/timme + moms

Lastbilschaufför
Startavgift för utkörning: 200kr + moms
Åkeriarbeten: 250kr/timme + moms

Traktorförare
Startavgift för utkörning: 200kr + moms
Förararbeten: 250kr/timme + moms

Djurskötsel
Startavgift för utkörning: 200kr + moms
Djurskötararbeten: 250kr/timme + moms

Jag som arbetar på det här företaget heter Jimmy Jepsson, och jag har arbetat inom det här området ända sedan barnsben. Det har gjort att jag under åren som har gått har kunnat samla på mig en hel del erfarenhet, samtidigt som jag har kunnat lära mig sådant som hjälper mig mycket i mitt arbete. Jag driver ett företag som är perfekt för dig att anlita när du behöver professionell hjälp inom bland annat lantbruk, skogsskötsel eller Trädgårdsskötsel i Tollarp med omnejd.

Jag lägger stor vikt vid att ha en god kontakt med kunden, och det gör jag på grund av att det markant ökar mina chanser till att göra kunden nöjd. Jag drivs av att kunna erbjuda kvalitativa tjänster, och därför försöker jag alltid arbeta med att förbättra tjänster så väl som kundservice. Om du har frågor eller funderingar angående min verksamhet är du välkommen att kontakta mig för mer information. Jag ser fram emot att stå till tjänst för dig!

Kontakt

adress
Sönnarslövsvägen 198-15
29891 Tollarp
telefon
073-4386937
e-post
jimmy_jepsson@hotmail.com